About

ENG

 

UnderPool is an independent record label focusing on jazz and improvised music. Based in Barcelona, ​​created in 2013 following the recording studio of the same name.  

 

 

UnderPool work on the ideas to provide music distribution for artists and to musicians help produce their own albums independently.

 

 

The label also committed to creating a series of productions of albums by serie, where musicians are invited to a studio session to recorded their owns songs written for the occasion.

 

 

 

ES

 

UnderPool es un sello discográfico independiente centrado en jazz y músicas improvisadas. Con sede en Barcelona, se crea en 2013 a raíz del estudio de grabación del mismo nombre.

 

Underppol trabaja en la idea distribución la música de artistas así como ayudar a los músicos producir sus propios discos de forma independiente.

 

El sello también apuesta por las producciones propias creando una serie de álbumes en volúmenes, donde se invita a músicos a una sesión de estudio donde se graban sus composiciones escritas para la ocasión.

 

 

 

 

 

CAT

 

UnderPool és un segell discogràfic independent centrat en jazz i músiques improvisades. Amb seu a Barcelona, es crea al 2013 arrel de l'estudi de gravació del mateix nom.

 

La idea d'UnderPool és donar distribució la música d'artistes així com ajudar als músics produïr els seus propis discos de forma independent.

 

El segell també aposta per les produccions pròpies creant una serie d'albums per volums, on es convida a músics a una sessió d'estudi on es graven seves escrites per l'ocasió.

 

 

Gràcies per escoltar, descarregar i compartir.

Gracias por escuchar, descargar i compartir.

Thanks for listen, download, share. 

 

© 2018 UnderPool all rights reserved . Logo Design Natalia Sanchez. 

 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación Instagram
  • logobc_edited.jpg

 Vol.1    Metrinova             

 "Metrinova és el joc que ens hagués agradat tenir quan érem petits. Aquell laboratori inofensiu on pots provar a veure què passa quan barreges una mica del compàs de tota la vida amb un pessic de quelcom que no saps ben bé què és… després, mica en mica, a cop de balança, càlcul i imaginació, del fum que en surt i les taques que queden a la taula després de jugar, t’inventes històries que s’han explicat mil vegades però que segurament és el primer cop que s’expliquen així…"

Acompanyat per Dani Comas, Lucas Martinez i Marc Cuevas, Ildefons Alonso presenta el seu primer disc “Metrinova Vol. 1” sota el segell Underpool Records. Un recull de set composicions que pendulen entre la mirada a la tradició del jazz i la passió per investigar formes rítmiques poc habituals.

La interpretació aferrissada d’aquests quatre músics dóna vida a unes peces de caràcter excepcional i plenes de connotacions extramusicals.
De l’enregistrament n’ha tingut cura en Joan Pons, que hi ha deixat l’empremta del Teatre de Cal Eril, la maquinària analògica i la seva particular forma de mesclar i entendre el procés de gravació.

 

Ildefons Alonso - Bateria i composicions

Dani Comas - Guitarra

Lucas Martínez - Saxo Tenor

Marc Cuevas - Contrabaix

 

Gravat el 2015 al Teatre de Cal Eril

Mix Joan Pons

Master Ferran Conangla

 

Vol.1

Metrinova

 

1.  Ten & Changes     

2.  Els Pòtols Rítmics

3.  Responsorial

4. Temptatònica  

5. Encarnació

6. Xpress

7. Càntic

 

Download

 

Amazon

Últims editats
Aortae_PortadaDigital.jpg
Retrato
PortadaDigital_mula__.jpg
Iago Aguado.jpg