UnderPool 2 – UNDP Collective
UnderPool 2 is the second in a series of albums produced by the record label with the same name. In this series, the company invites some of the most interesting musicians / composers on the Barcelona Jazz scene.

For this septet recording session you are invited to listen to these 7 original songs, composed for the occasion. An interesting mix of wood / metal winds with a trio with guitar, bass and drums.

UnderPool 2 és el segon d’una sèrie d’álbums produïts pel segell discogràfic amb el mateix nom. En aquesta sèrie la companyia convida a alguns dels més interessants músics / compositors de l’escena del Jazz de Barcelona.

Per a aquesta sessió d’enregistrament en septet que ens Convida a escoltar aquest 7 cançons originals, compostes per a l’ocasió. Barreja interessant de la secció frontal amb vents de fusta / metall amb un trio d’acord amb guitarra, baix i bateria.

UnderPool 2 es el segundo de una serie de álbums producidos por el sello discográfico con el mismo nombre. En esta serie la compañía invita a algunos de los más interesantes músicos / compositores de la escena del Jazz de Barcelona.

Pol Omedes – Trumpet

Sergi Felipe – Tenor Sax, Flute

Victor Correa – Trombon

Dani Comas – Guitar

JuanPablo Balcazar – Bass

Carlos Falanga – Drums

 

Recorded by Sergi Felipe 12/13 August 2013 UnderPool Studio.
Mix Sergi Felipe. Master Joan Hernàndez.
Artwork Sergi Felipe.