Dedicatòria

Dedicatòria is a collection of originals that Rai Paz has composed
throughout his career. It is made up of therapeutic melodies that pay
tribute to people and experiences that have marked him throughout his
life.

Recorded in a single recording session at the UnderPool Studio and with Toni Saigi, Pau Sala and Joan Moll, Rai Paz stands out for his deep sound that defines him as a musician. This exquisite guitarist and composer shows us in this album his temperament and his ability to describe through music his experiences and emotions.

Dedicatòria és un compendi d’originals que Rai Paz ha acumulat al llarg de la seva carrera, melodies terapèutiques que han sorgit per homenatjar aquells episodis i persones que han deixat emprenta al llarg del seu camí.
 

 

Enregistrat en una única sessió de gravació a l’Estudi UnderPool i al costat de Toni Saigi, Pau Sala i Joan Moll, Rai Paz  destaca per un so profund que el defineix com a músic. Aquest guitarrista i compositor exquisit ens mostra en aquest disc el seu temperament i la seva capacitat per descriure a través de la música les seves vivències i emocions.
Dedicatòria és un compendio de originales que Rai Paz ha acomulado a lo largo de su carrera, melodías terapéuticas que han surgido para homenajear aquellos episodios y personas que han dejado huella a lo largo de su camino.
 
Grabado en una única sesión de grabación  en el Estudio UnderPool,  al lado de Toni Saigi, Pau Sala y Joan Moll, Rai Paz  destaca por un sonido profundo que lo define como músico. Este exquisito guitarrista y compositor nos muestra en este disco su temperamento y su capacidad para describir a través de la música sus vivencias y emociones.

 

Rai Paz – Guitar 

Toni Saigi – Piano

Pau Sala – Bass
Joan Moll – Drums

All music composed by Rai Paz.
Recorded 2 and 4  August2021 UnderPool Studio.
Recorded, Mixed and Master by Sergi Felipe
Photo Jose Casanova.

Design Jose Casanova and  Pepon Meneses.
Published UnderPool