Live at Terrassa – Marco Mezquida
Marco Mezquida continues with his unstoppable creativity and effervescence in this new work. A pianist with countless formations, both as a leader and as a sideman, he is one of the greatest exponents of his instrument in the country and on the European continent.

In this case he presents his second solo piano record, this time in a live recording that took place in the new Jazz Cava in Terrassa within the Jazz Festivals in Terrassa. A concert that those who attended will surely remember, for those who did not have the opportunity to listen to this album, will discover much more than an exceptional pianist, a thrilling and overwhelming experience.

Marco Mezquida segueix amb la seva imparable creativitat i efervescència en aquest nou treball. Pianista d’innombrables formacions tant com a líder com a sideman es mostra com a un dels màxims exponents del seu instrument del país i del continent europeu.

En aquest cas presenta el seu segon disc a piano sol, aquest cop en una gravació en directe que va tenir lloc a la nova Jazz Cava de Terrassa dins els Festiva de Jazz de Terrassa. Un concert que els que van assistir ben segur que el recordaran, pels que no van tenir l’oportunitat escoltant aquest àlbum descobriran molt més que un pianista excepcional, una experiència palpitant i aclaparadora.

Marco Mezquida sigue con su imparable creatividad y efervescencia en este nuevo trabajo. Pianista de innumerables formaciones tanto como líder como sideman se muestra como uno de los máximos exponentes de su instrumento del país y del continente europeo.

En este caso presenta su segundo disco a piano solo, esta vez en una grabación en directo que tuvo lugar en la nueva Jazz Cava de Terrassa dentro de los Festiva de Jazz de Terrassa. Un concierto que los que asistieron seguro que lo recordarán, por los que no tuvieron la oportunidad escuchando este álbum descubrirán mucho más que un pianista excepcional, una experiencia palpitante y abrumadora.

 

Marco Mezquida – Piano

 

Recorded by Carles Lobo at
Nova Jazz Cava Terraassa 28 of March 2015.
Mix and Master Ferran Conangla at FCM Studios
Photo Mique Carol
Artwork Mireia Miralles