MULA II – Pep Mula

Pep Mula has returned to the studio to record a second collection of music with his quintet, M U L A. (unp19).

This new disc goes further, consolidating the project with a personal focus; sound textures that carry appealing melodies and integrated improvisation.

Through the original pieces on M U L A II, we gain acces to the inner world of this fascinating musician. His ongoing creative research has been able to grow thanks to the contributions of four key figures on the Barcelona scene – Jordi Matas, Txema Riera, Miquel “Pintxo” Villar and Marc Cuevas.

Pep Mula ha tornat a l’estudi amb el seu quintet M U L A per enregistrar el segon volum d’aquest projecte. (unp19).

En aquest nou disc la música de M U L A va un pas més enllà i consolida un so personal i definit, ple de textures que acompanyen melodies properes i on la improvisació n’és l’ingredient principal.

Escoltant les composicions que formen M U L A II tindrem l’oportunitat de descobrir l’imaginari d’un músic que no defalleix en la seva recerca creativa.
Aquesta recerca l’ha portat a consolidar aquest projecte que ha crescut gràcies al recolzament de Jordi Matas, Txema Riera, Miquel “Pintxo” Villar i Marc Cuevas, quatre dels músics destacats de l’escena actual que hi han aportat la seva personalitat i un so inconfusible.

Pep Mula ha vuelto al estudio con su quinteto M U A para registrar el segundo volumen de este proyecto. (Unp19).

En este nuevo disco la música de M U A va un paso más allá y consolida un sonido personal y definido, lleno de texturas que acompañan melodías cercanas y donde la improvisación es el ingrediente principal.

Escuchando las composiciones que forman M U A II tendremos la oportunidad de descubrir el imaginario de un músico que no desfallece en su búsqueda creativa.
Esta investigación la ha llevado a consolidar este proyecto que ha crecido gracias al apoyo de Jordi Matas, Txema Riera, Miquel “Pintxo” Villar y Marc Cuevas, cuatro de los músicos destacados de la escena actual que han aportado su personalidad y un sonido inconfundible.

Pep Mula – Drums, composition
Jordi Matas – Guitar
Txema Riera – Piano
Miguel Villar – Saxo Tenor
Marc Cuevas – Bass

 

Recorded by Sergi Felipe at UnderPool Studio 2 Ferbuary 2018

Mixed by Jordi Matas and Sergi Felipe at UnderPool Studio

Master by Eivind Opsvik at Greenwood UnderGround Studio, NYC
Design Pepon Meneses

Cover Image Jordi Santanach