About

ENG

 

UnderPool is an independent record label focusing on jazz and improvised music. Based in Barcelona, ​​created in 2013 following the recording studio of the same name.  

 

 

UnderPool work on the ideas to provide music distribution for artists and to musicians help produce their own albums independently.

 

 

The label also committed to creating a series of productions of albums by serie, where musicians are invited to a studio session to recorded their owns songs written for the occasion.

 

 

 

ES

 

UnderPool es un sello discográfico independiente centrado en jazz y músicas improvisadas. Con sede en Barcelona, se crea en 2013 a raíz del estudio de grabación del mismo nombre.

 

Underppol trabaja en la idea distribución la música de artistas así como ayudar a los músicos producir sus propios discos de forma independiente.

 

El sello también apuesta por las producciones propias creando una serie de álbumes en volúmenes, donde se invita a músicos a una sesión de estudio donde se graban sus composiciones escritas para la ocasión.

 

 

 

 

 

CAT

 

UnderPool és un segell discogràfic independent centrat en jazz i músiques improvisades. Amb seu a Barcelona, es crea al 2013 arrel de l'estudi de gravació del mateix nom.

 

La idea d'UnderPool és donar distribució la música d'artistes així com ajudar als músics produïr els seus propis discos de forma independent.

 

El segell també aposta per les produccions pròpies creant una serie d'albums per volums, on es convida a músics a una sessió d'estudi on es graven seves escrites per l'ocasió.

 

 

Gràcies per escoltar, descarregar i compartir.

Gracias por escuchar, descargar i compartir.

Thanks for listen, download, share. 

 

© 2018 UnderPool all rights reserved . Logo Design Natalia Sanchez. 

 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación Instagram
  • logobc_edited.jpg

UnderPool 5                  UNDP Collective

 

UnderPool 1

 

1.Snus                  

2.Smiley              

3.Barjaules      

4.Mezzanine    

5.Roco y Rita    

6.Suite 1            

7.Suite 2            

8.Suite 3             

9.Set Up              

 

 

 

Buy CD & Download 

 

descàrrega digital:

Itunes

Spotify

Kclicktrack

Amazon

EMusic

 

 

Primera d'una serie de publicacions de la discogràfica, on es convida a diferents músics a una sessió de grabació. Aquets aporten una o varies composicions escrites per l'ocasió, en aquest cas per una formació sense instruments harmónics i ben farcida de doblatges en la fusta i el metall.

 

En aquesta sessió els músics es troben sense previ assaig a l'estudi i començen a treballar les cançons, la majoria de vegades es graven en dos tomas i després s'escull la bona. Així en poc més d'un dia es té preparat el material pel disc.

 

Els músics que participen són coneguts o propers entre ells, comparteixen escenari amb els seus propis grups i d'altres en que col.laboran en l'escena del jazz barceloní. Fora d'aquest ambit molts d'ells també es troben en gires i festivals formant part o acompanyant bandes de nom més conegut.

 

Tots els músics participants tenen bandes com a líders i com a sidemans, us recomenen que els escolteu i doneu suport a la seva feina.

 

Marcel.li Bayer - saxo alt, clarinet baix, flauta

Sergi Felipe - saxo tenor, flauta, flauta en sol

Ivan Gonzalez - trompeta, fiscorn, trompa

Josep Tutusauts - trombó

Marc Cuevas - contrabaix

Carlos Falanga - bateria

 

Gravació el 15/16 juliol 2013 underpool studio,

Master Joan Hernàndez,  

Dibuix Alfred Artigas,

Packaging Julia Morgado

 

 

 

Press

 

 

B-Ritmos

 

 

TomaJazz

 

 

Imatges

 

Dani Alvarez

Últims editats
Aortae_PortadaDigital.jpg
Retrato
PortadaDigital_mula__.jpg
Iago Aguado.jpg