About

ENG

 

UnderPool is an independent record label focusing on jazz and improvised music. Based in Barcelona, ​​created in 2013 following the recording studio of the same name.  

 

 

UnderPool work on the ideas to provide music distribution for artists and to musicians help produce their own albums independently.

 

 

The label also committed to creating a series of productions of albums by serie, where musicians are invited to a studio session to recorded their owns songs written for the occasion.

 

 

 

ES

 

UnderPool es un sello discográfico independiente centrado en jazz y músicas improvisadas. Con sede en Barcelona, se crea en 2013 a raíz del estudio de grabación del mismo nombre.

 

Underppol trabaja en la idea distribución la música de artistas así como ayudar a los músicos producir sus propios discos de forma independiente.

 

El sello también apuesta por las producciones propias creando una serie de álbumes en volúmenes, donde se invita a músicos a una sesión de estudio donde se graban sus composiciones escritas para la ocasión.

 

 

 

 

 

CAT

 

UnderPool és un segell discogràfic independent centrat en jazz i músiques improvisades. Amb seu a Barcelona, es crea al 2013 arrel de l'estudi de gravació del mateix nom.

 

La idea d'UnderPool és donar distribució la música d'artistes així com ajudar als músics produïr els seus propis discos de forma independent.

 

El segell també aposta per les produccions pròpies creant una serie d'albums per volums, on es convida a músics a una sessió d'estudi on es graven seves escrites per l'ocasió.

 

 

Gràcies per escoltar, descarregar i compartir.

Gracias por escuchar, descargar i compartir.

Thanks for listen, download, share. 

 

© 2018 UnderPool all rights reserved . Logo Design Natalia Sanchez. 

 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación Instagram
  • logobc_edited.jpg

Suite Salada          Albert Cirera & Tres Tambors             

Després de la bona acollida del seu primer disc "Els Encants"  (FSNT,2012) Albert Cirera & Tres Tombors presenta el seu segon disc, “Suite Salada” (UnderPool,2017).

 

En aquest treball Albert Cirera va una mica més enllà i porta el seu grup a camins més lliures i profunds sense deixar de ser el projecte més líric de Cirera tenim en compte la trajectòria que ha desenvolupat dins del món de la improvisació lliure amb projectes com Duot, Liquid trio o el Free Art Ensemble entre d’altres. 

A Suite Salda s’aprecia la connexió entre Marco Mezquida, Marko Lohikari, Oscar Doménech i el propi Albert Cirera, enllaçant durant 50 minuts paisatges sonors, melodies, interludis i improvisacions plenes d’energia, caràcter i sorpresa.

Aquest grup de músics juguen amb la música proposada pel mateix  Albert Cirera com quatre nens gaudint en alguna platja menorquina, illa que inspira a Cirera “Suite Salada” un projecte que feia anys que duia al cap.

Albert Cirera - Saxo

Marco Mezquida - Piano

Mark Lohikari - Contrabaix

Oscar Domenech - Bateria

Suite Salada

Albert Cirera

 

1.S'Auba

2. Tantra

3. 5 Anys

4Jaleo 

5. Es Fosquet

6. Tails

Buy CD

Comprar CD

Download

Amazon

Bandcamp

Itunes

Últims editats
Aortae_PortadaDigital.jpg
Retrato
PortadaDigital_mula__.jpg
Iago Aguado.jpg