About

ENG

 

UnderPool is an independent record label focusing on jazz and improvised music. Based in Barcelona, ​​created in 2013 following the recording studio of the same name.  

 

 

UnderPool work on the ideas to provide music distribution for artists and to musicians help produce their own albums independently.

 

 

The label also committed to creating a series of productions of albums by serie, where musicians are invited to a studio session to recorded their owns songs written for the occasion.

 

 

 

ES

 

UnderPool es un sello discográfico independiente centrado en jazz y músicas improvisadas. Con sede en Barcelona, se crea en 2013 a raíz del estudio de grabación del mismo nombre.

 

Underppol trabaja en la idea distribución la música de artistas así como ayudar a los músicos producir sus propios discos de forma independiente.

 

El sello también apuesta por las producciones propias creando una serie de álbumes en volúmenes, donde se invita a músicos a una sesión de estudio donde se graban sus composiciones escritas para la ocasión.

 

 

 

 

 

CAT

 

UnderPool és un segell discogràfic independent centrat en jazz i músiques improvisades. Amb seu a Barcelona, es crea al 2013 arrel de l'estudi de gravació del mateix nom.

 

La idea d'UnderPool és donar distribució la música d'artistes així com ajudar als músics produïr els seus propis discos de forma independent.

 

El segell també aposta per les produccions pròpies creant una serie d'albums per volums, on es convida a músics a una sessió d'estudi on es graven seves escrites per l'ocasió.

 

 

Gràcies per escoltar, descarregar i compartir.

Gracias por escuchar, descargar i compartir.

Thanks for listen, download, share. 

 

© 2018 UnderPool all rights reserved . Logo Design Natalia Sanchez. 

 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación Instagram
  • logobc_edited.jpg

Songs for Midnight Dancers          Joel Moreno

El guitarrista i compositor barceloní Joel Moreno Codinachs presenta Song for Midnight Dancer, el seu tercer disc com a líder on evoca tot el seu talent i experiència.

 

El fil conductor d'aquest disc és el groove, el ritme com a llavor que dóna origen a cada una de les 11 composicions originals que en formen part on si reflecteixen estats d'ànim, records, imatges... Per enregistrar aquest disc Joel Moreno s'ha envoltat de quatre dels músics que més admira. el saxofonista Jordi Santanach, el pianista Alejandro Di Costanzo, el contrabaixista Oriol Roca i el baterista Santi Colomer, músics que han deixat la seva empremta en aquest disc i amb els que Joel Moreno ha treballat intensament les composicions i els arranjaments. Escoltant Song for Midnight Dancer Joel Moreno ens recorda la capacitat que té la música per despertar-nos i fer-nos ballar, per fer-nos viure.

"...Pot ser un groove poderós, quadrat o pot ser no aparent, orgànicament inexacte o fragmentat, tampoc cal que estigui enquadrat en un estil determinat, ara bé, si l'estructura de la música es recolza en ell, si, d'alguna manera, em fa ballar, la meva orella es desperta i escolta..."


Joel Moreno Codinachs - Guitarra

Jordi Santanach - Saxo Tenor

Alejandro di Constanzo - Piano

Oriol Roca - Contrabaix

Santi Colomer - Bateria


Gravació y mescla - UnderPool Studio

Master - Joan Hernàndez

Portada- Marina Lahoz

Diseño - Pepon Meneses

Songs for Midnight Dancers

Joel Moreno

 

1. The Slope

2. Out to eat

3. Maenad’s Dance

4. I hear your Beat

5.  15/9 6PM

6. Old place

7. Lament

8. La Cremà

9. We Danced at Midnight

10. Power Source

11. Blanc

Buy CD

Comprar CD

Download/Streaming

Bandcamp

Itunes

Amazon

Últims editats
Aortae_PortadaDigital.jpg
Retrato
PortadaDigital_mula__.jpg
Iago Aguado.jpg