About

ENG

 

UnderPool is an independent record label focusing on jazz and improvised music. Based in Barcelona, ​​created in 2013 following the recording studio of the same name.  

 

 

UnderPool work on the ideas to provide music distribution for artists and to musicians help produce their own albums independently.

 

 

The label also committed to creating a series of productions of albums by serie, where musicians are invited to a studio session to recorded their owns songs written for the occasion.

 

 

 

ES

 

UnderPool es un sello discográfico independiente centrado en jazz y músicas improvisadas. Con sede en Barcelona, se crea en 2013 a raíz del estudio de grabación del mismo nombre.

 

Underppol trabaja en la idea distribución la música de artistas así como ayudar a los músicos producir sus propios discos de forma independiente.

 

El sello también apuesta por las producciones propias creando una serie de álbumes en volúmenes, donde se invita a músicos a una sesión de estudio donde se graban sus composiciones escritas para la ocasión.

 

 

 

 

 

CAT

 

UnderPool és un segell discogràfic independent centrat en jazz i músiques improvisades. Amb seu a Barcelona, es crea al 2013 arrel de l'estudi de gravació del mateix nom.

 

La idea d'UnderPool és donar distribució la música d'artistes així com ajudar als músics produïr els seus propis discos de forma independent.

 

El segell també aposta per les produccions pròpies creant una serie d'albums per volums, on es convida a músics a una sessió d'estudi on es graven seves escrites per l'ocasió.

 

 

Gràcies per escoltar, descarregar i compartir.

Gracias por escuchar, descargar i compartir.

Thanks for listen, download, share. 

 

© 2018 UnderPool all rights reserved . Logo Design Natalia Sanchez. 

 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación Instagram
  • logobc_edited.jpg

 Solo    Jaume Llombart             

Iniciem una nova col·lecció monogràfica titulada SOLO dedicada exclusivament als solos instrumentals.

 

Jaume LLombart (Igualda 1981) és l’encarregat d’encapçalar aquesta nova col·lecció. Debut discogràfic a guitarra solo d’un dels referents de la nova generació de músics de casa nostra.

 

Al gener de 2011, un jove LLombart fascinat per la figura de Thelonious Monk va decidir enregistrar a l’estudi Underpool sota la producció de Sergi Felipe tot un seguit de standars inspirat per les interpretacions que Monk n’havia fet. Cinc anys després d’aquest enregistrament el segell ha decidit editar els deu tracks que composen aquest nou disc, on es poden apreciar les influències de Monk, però també l’ús que fa LLombart de la tradició per mostrar un llenguatge propi i madur.

 

Llombart també ha editat recentment Magenta (FreshSound 2015) i col·labora habitualment amb músics com Ernesto Aurignach, Roger Mas, Ramon Prats, Bill Mchenry, Rj Miller o Jorge Rossy entre d’altres.

 

Aquest disc ha estat el detonant per començar la serie SOLO de Underpool que augmentarà amb noves publicacions al llarg d’aquest 2016.!

Solo

Jaume Llombart

 

1. Abede with me    

2.  Dinah

3.  Lulu's back in town

4. Just you, just me

5. i should care

6. Satin doll

7. Just  a Gigolo

8. Nice work if you can get it

9. Memories of you

10. By and by when the morning comes

 

Download

 

Amazon

Últims editats
Aortae_PortadaDigital.jpg
Retrato
PortadaDigital_mula__.jpg
Iago Aguado.jpg