About

ENG

 

UnderPool is an independent record label focusing on jazz and improvised music. Based in Barcelona, ​​created in 2013 following the recording studio of the same name.  

 

 

UnderPool work on the ideas to provide music distribution for artists and to musicians help produce their own albums independently.

 

 

The label also committed to creating a series of productions of albums by serie, where musicians are invited to a studio session to recorded their owns songs written for the occasion.

 

 

 

ES

 

UnderPool es un sello discográfico independiente centrado en jazz y músicas improvisadas. Con sede en Barcelona, se crea en 2013 a raíz del estudio de grabación del mismo nombre.

 

Underppol trabaja en la idea distribución la música de artistas así como ayudar a los músicos producir sus propios discos de forma independiente.

 

El sello también apuesta por las producciones propias creando una serie de álbumes en volúmenes, donde se invita a músicos a una sesión de estudio donde se graban sus composiciones escritas para la ocasión.

 

 

 

 

 

CAT

 

UnderPool és un segell discogràfic independent centrat en jazz i músiques improvisades. Amb seu a Barcelona, es crea al 2013 arrel de l'estudi de gravació del mateix nom.

 

La idea d'UnderPool és donar distribució la música d'artistes així com ajudar als músics produïr els seus propis discos de forma independent.

 

El segell també aposta per les produccions pròpies creant una serie d'albums per volums, on es convida a músics a una sessió d'estudi on es graven seves escrites per l'ocasió.

 

 

Gràcies per escoltar, descarregar i compartir.

Gracias por escuchar, descargar i compartir.

Thanks for listen, download, share. 

 

© 2018 UnderPool all rights reserved . Logo Design Natalia Sanchez. 

 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación Instagram
  • logobc_edited.jpg

Pragmata                       ivo sans ISC

Ivo Sans és un músic inquiet immers en un projecte creatiu constant, que arrisca per anar més enllà.
En aquest projecte ens prenesta un disc doble on ressona amb força una manera pròpia d'entendre el jazz i la improvisació.


Pragmata és un pas més en aquest procés, un disc doble gravat amb dues formacions diferents i amb part del repertori compartit. Per una banda podem escoltar el trio que forma amb el jove pianista Toni Saigi i el contrabaixista Marc Cuevas i per l'altre el quartet al costat del saxofonista Cesar Joaniquet col·laborador habitual dels seus projectes, el saxofonista suïs Jürg Wickihalder, i els pianistes Álvaro Torres i Toni Saigi l'únic que apareix als dos discs.

Aquest projecte personal d'Ivo Sans esdevé col·lectiu quan els músics que i participen formen part d'un grup on l'intercanvi d'idees i l'entesa entre creadors és la base del seu equilibri.

A Pragmata podem escoltar les composicions a priori jazzístiques d'Ivo Sans interpretades amb llibertat per uns músics atents a tot allò que està passant, disposats a canviar el guió, per dur la improvisació una mica més enllà.

Trhee

Toni Siagi - Piano

Marc Cuevas - Contrabaix

Ivo Sans - Bateria

Four Five

Cesar Joaniquet i Jürg Wickihalder - Saxo soprano

Toni Siagi - Piano

Ivo Sans - Bateria

Alvaro Torres -


Recording - Sergi Felipe, UnderPool Studio

Mix/Master- Kato Puigtió

Portada i Diseny - Ivo Sans, Pepon Meneses

Pragmata

ivo sans ISC

   

        Three

1.  Sancti Petri

2. Blues

3. Chica piscina II

4. Performance Collage

5. Nada, vamos

6. Sarajevo Platja

7. Some of me

8. Lianca, o la guerra

9. Blue monk

10. El dia del nom

         Four Five

1.  Nada, vamos

2. Pragmata

3. Bird as a free

4. Lianca, o la guerra

5. Sarajevo platja

6. Roba

7. Viuda de Lauro Clariana

8. Jazz: part1, part2

9. Nuit a Calvados

10. Reflections

Buy CD

Comprar CD

Download/Streaming

Bandcamp

Últims editats
Aortae_PortadaDigital.jpg
Retrato
PortadaDigital_mula__.jpg
Iago Aguado.jpg