About

ENG

 

UnderPool is an independent record label focusing on jazz and improvised music. Based in Barcelona, ​​created in 2013 following the recording studio of the same name.  

 

 

UnderPool work on the ideas to provide music distribution for artists and to musicians help produce their own albums independently.

 

 

The label also committed to creating a series of productions of albums by serie, where musicians are invited to a studio session to recorded their owns songs written for the occasion.

 

 

 

ES

 

UnderPool es un sello discográfico independiente centrado en jazz y músicas improvisadas. Con sede en Barcelona, se crea en 2013 a raíz del estudio de grabación del mismo nombre.

 

Underppol trabaja en la idea distribución la música de artistas así como ayudar a los músicos producir sus propios discos de forma independiente.

 

El sello también apuesta por las producciones propias creando una serie de álbumes en volúmenes, donde se invita a músicos a una sesión de estudio donde se graban sus composiciones escritas para la ocasión.

 

 

 

 

 

CAT

 

UnderPool és un segell discogràfic independent centrat en jazz i músiques improvisades. Amb seu a Barcelona, es crea al 2013 arrel de l'estudi de gravació del mateix nom.

 

La idea d'UnderPool és donar distribució la música d'artistes així com ajudar als músics produïr els seus propis discos de forma independent.

 

El segell també aposta per les produccions pròpies creant una serie d'albums per volums, on es convida a músics a una sessió d'estudi on es graven seves escrites per l'ocasió.

 

 

Gràcies per escoltar, descarregar i compartir.

Gracias por escuchar, descargar i compartir.

Thanks for listen, download, share. 

 

© 2018 UnderPool all rights reserved . Logo Design Natalia Sanchez. 

 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación Instagram
  • logobc_edited.jpg

MULA          Pep Mula   

M U L A és el debut discogràfic del bateria Pep Mula, un treball en què el músic barceloní mostra la seva vessant més personal. Els nou originals enregistrats pel segell són el punt de partida per desenvolupar el seu univers sonor juntament amb els músics que l’acompanyen, pels qui confessa una admiració sincera.

 

Mula és la fi d’un procés que ha estat llarg en el temps on el bateria Pep Mula, conscient del seus limits explora nous camins per continuar creixent com a músic. El mosaic que conformen les seves composicions descriuen a vegades sentiments com l’admiració a Big Dani o Il·lecram, en altres ocasions són jocs melòdics com a 12x12

o rítmics com a Plàstic o tan sols volen transmetre senzillesa com a Ve baixa o Porta oberta.

 

La seva experiència tant en el terreny del pop, com en el del jazz i músiques improvisades es poden apreciar en aquest nou projecte on no ha volgut renunciar a cap de les seves experiències per tal de mostrar-se tal com és.

 

Pep Mula forma part del projecte del guitarrista Dani Comas Mytic Flugerlhorn Band, del grup d’improvització Freenetics, del Trio Palalú juntament amb Txema Riera i Paco Weht, és bateria habitual de Sanjosex i també ha col·laborat amb Paul Fuster, Pau VallvéXarim Aresté i Maika Makovski.

 

 

Pep Mula, Bateria i composicions

Jordi Matas, Guitarra

Txema Riera, Fender Rhodes

Marc Cuevas, Contrabaix

Miguel "Pintxo" Villar, Saxo Tenor

 

 

 

Gravació 30 d'Abril i 1 de Maig a UnderPool Studio

Gravació i Mescla Sergi Felipe / Master Joan Hernàndez

Cover Art, Teresa Pera / Disseny, Ramon Ponsatí

 

 

MULA 

Pep Mula 

 

1.  La Cueva       

2.  Plàstic

3.  12x12

4. Big Dani   

5. Gall Fer

6. Porta Oberta

7. Nou

8. Ve Baixa

9. Il.lecram

 

 

 

Download

 

Amazon

 

Itunes

 

Klicktrack

  

 

 

 

Últims editats
Aortae_PortadaDigital.jpg
Retrato
PortadaDigital_mula__.jpg
Iago Aguado.jpg