About

ENG

 

UnderPool is an independent record label focusing on jazz and improvised music. Based in Barcelona, ​​created in 2013 following the recording studio of the same name.  

 

 

UnderPool work on the ideas to provide music distribution for artists and to musicians help produce their own albums independently.

 

 

The label also committed to creating a series of productions of albums by serie, where musicians are invited to a studio session to recorded their owns songs written for the occasion.

 

 

 

ES

 

UnderPool es un sello discográfico independiente centrado en jazz y músicas improvisadas. Con sede en Barcelona, se crea en 2013 a raíz del estudio de grabación del mismo nombre.

 

Underppol trabaja en la idea distribución la música de artistas así como ayudar a los músicos producir sus propios discos de forma independiente.

 

El sello también apuesta por las producciones propias creando una serie de álbumes en volúmenes, donde se invita a músicos a una sesión de estudio donde se graban sus composiciones escritas para la ocasión.

 

 

 

 

 

CAT

 

UnderPool és un segell discogràfic independent centrat en jazz i músiques improvisades. Amb seu a Barcelona, es crea al 2013 arrel de l'estudi de gravació del mateix nom.

 

La idea d'UnderPool és donar distribució la música d'artistes així com ajudar als músics produïr els seus propis discos de forma independent.

 

El segell també aposta per les produccions pròpies creant una serie d'albums per volums, on es convida a músics a una sessió d'estudi on es graven seves escrites per l'ocasió.

 

 

Gràcies per escoltar, descarregar i compartir.

Gracias por escuchar, descargar i compartir.

Thanks for listen, download, share. 

 

© 2018 UnderPool all rights reserved . Logo Design Natalia Sanchez. 

 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación Instagram
  • logobc_edited.jpg

EPOKHÉ       Dani Comas  

   Disc de debut com a líder del guitarrista Dani Comas, enregistrat en directe dins el marc de l'Estival de Jazz d'Igualada. El disc es compon de tres parts. "Solo" on explora la interpretació en solitari; "Duo", amb el bateria David Xirgu; i "Trio" en què s'hi afegeix Jordi Matas al baix elèctric. 

 

Estilísticament es defineix entre el Jazz i el Folk i mostra una clara influència del guitarrista Bill Frisell (tant per les seves sonoritats com el seu maneig de l'espai). Però en essència, Epockhé és un estat de la consciència que en aquest cas (i a través de la música) pretèn obrir un espai d'escolta a un mateix.

 

Aquest disc existeix gràcies a l'Estival de Jazz d'Igualada (que convida a un artista, sense àlbum com a líder, a presentar un projecte pensat per a l'ocasió en un concert inèdit que és enregistrat en directe) i al disseny de so que ha estat fruit de la col·laboració entre el Jordi Matas i l'Yves Roussel.

 

 

Dani Comas - Guitarra

David Xirgu - Bateria

Jordi Matas - Baix elèctric

 

 

Gravat el 27 de Juny 2014, al Teatre de L'Aurora 

gravació i mescla Jordi Matas

master Yves Roussel

Fotografia Montse Anguera

Maquetació Ramon Ponsatí

  

 

EPOKHÉ 

Dani Comas 

 

1.  Cançó no començada          

2.  Obertura no acabada

3.  Divago

4. Buscant el drama erràticament   

5. Si jo fos 

6. De western amb el pare   

7. Si jo fos i no soc

8. Ama   

9. Soundcheck   

Listen, Download & Buy CD

 

Download

 

Itunes

Amazon

Klicktrack

  

 

Press

 

B-Ritmos

Estival de Jazz Igualada

VIDEO Live Recording

 

 

 

 

Últims editats
Aortae_PortadaDigital.jpg
Retrato
PortadaDigital_mula__.jpg
Iago Aguado.jpg