About

ENG

 

UnderPool is an independent record label focusing on jazz and improvised music. Based in Barcelona, ​​created in 2013 following the recording studio of the same name.  

 

 

UnderPool work on the ideas to provide music distribution for artists and to musicians help produce their own albums independently.

 

 

The label also committed to creating a series of productions of albums by serie, where musicians are invited to a studio session to recorded their owns songs written for the occasion.

 

 

 

ES

 

UnderPool es un sello discográfico independiente centrado en jazz y músicas improvisadas. Con sede en Barcelona, se crea en 2013 a raíz del estudio de grabación del mismo nombre.

 

Underppol trabaja en la idea distribución la música de artistas así como ayudar a los músicos producir sus propios discos de forma independiente.

 

El sello también apuesta por las producciones propias creando una serie de álbumes en volúmenes, donde se invita a músicos a una sesión de estudio donde se graban sus composiciones escritas para la ocasión.

 

 

 

 

 

CAT

 

UnderPool és un segell discogràfic independent centrat en jazz i músiques improvisades. Amb seu a Barcelona, es crea al 2013 arrel de l'estudi de gravació del mateix nom.

 

La idea d'UnderPool és donar distribució la música d'artistes així com ajudar als músics produïr els seus propis discos de forma independent.

 

El segell també aposta per les produccions pròpies creant una serie d'albums per volums, on es convida a músics a una sessió d'estudi on es graven seves escrites per l'ocasió.

 

 

Gràcies per escoltar, descarregar i compartir.

Gracias por escuchar, descargar i compartir.

Thanks for listen, download, share. 

 

© 2018 UnderPool all rights reserved . Logo Design Natalia Sanchez. 

 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Icono de la aplicación Instagram
  • logobc_edited.jpg

Bambú es libre en el espacio   Whisper Songs

 

Whisper Songs

Bambú es libre en el espacio

 

1. Bump Ahead I             

2. Mariano's Shit      

3. No es sorpresa      

4. Thief B3

5. Uait's

6. Bump Ahead II

7. Irreal Pedal                 

8. Reloj adelantado

9. Bambú es libre en el espacio

10. Bump Ahead III

 

        

 

 

 

Buy Cd & Download

 

descàrrega digital:

itunes

Rhapsody

Amazon

 

 

 

 

 

Sergi Felipe - saxo tenor

Hugo Astudillo - saxo alt 

Alfred Artigas - guitarra

Marc Cuevas - contrabaix

Oscar Domenech - bateria

 

Gravació 12/13 Gener 2013

underpool studio

Master Joan Hernàndez

Disseny Natalia Sanchez

 

 

 

 

Press

 

B-Ritmos

 

TomaJazz

 

Whisper Songs , quintet liderat pel saxofonista Sergi Felipe,  és un grup estable format al 2011 a barcelona. La seva proposta musical ens porta a un Jazz contemporani amb referències a molts estils tant del jazz, com d'altres músiques modernes. El seu primer treball discogràfic va rebre bona crítica entre públic que va escoltar-ho en directe, en concerts destacables al Festival de jazz de Girona, Festival de Jazz de Vic.

 

            El seu segon treball discogràfic, "Bambú es libre en el espacio" , on presenta un nou repertori de temes originals de Sergi Felipe, el líder de a banda. La majoria de les cançons han estat  composades  directament per la sessió d'estudi, deixant espai a la complicitat entre els músics i aportant frescura al conjunt del disc.  Seguint en la línia de l'anterior treball el grup aporta nous elements  que l'apropen  a músiques més  improvitzades partint de idees senzilles, aprofundint en el seu so personal,  i explorant noves possibilitats compositives i formals.

 

 

Últims editats
Aortae_PortadaDigital.jpg
Retrato
PortadaDigital_mula__.jpg
Iago Aguado.jpg